Nieuwe naam Vereniging Twentse Bestuurskundigen

De Vereniging Twentse Bestuurskundigen heeft, na lange tijd stilzitten, besloten om door te gaan met een nieuwe naam. Dit komt voort door de continu veranderende opleiding waar de VTB aan gelinkt is en dus niet meer een bestuurskunde opleiding per se is. De nieuwe naam zal luiden als Pallas Athena, beter bekend als de Griekse godin van de wijsheid. De studies waar wij alumni en alumnae van vertegenwoordigen zullen zich vast verbonden voelen met de godin van de wijsheid, aangezien bestuurskundigen uiteindelijk natuurlijk de wijsten van iedereen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s